Hantering av personuppgifter

Rivenfield.se samlar in information för att kunna leverera en optimal upplevelse av webbplatsen. Nedan redogörs för vilken information detta gäller. Rivenfield.se följer Dataskyddsförordningen.

Google Analytics

Tjänsten Google Analytics samlar in information kring användarens beteende på sajten. Informationen, som är helt anonym, sparas temporärt för att kunna analysera användandet av tjänsterna. Ingen personlig data sparas.

WordPress

Rivenfield.se bygger på WordPress-plattformen inom vilken det förekommer insamling av anonym data för att kunna analysera trafik, användande, funktion, ev. buggar etc. Ingen personlig data sparas.

Facebook

Rivenfield.se har en sida på Facebook där användaren kan följa, gilla, kommentera och dela information, bilder, videor etc. Information som sparas där hanteras av Facebook.

Facebook Messenger

Rivenfield.se kan nås genom Facebook Messenger som är en chattjänst som tillhandahålls av Facebook. Information som sparas där hanteras av Facebook.

Instagram

Rivenfield.se har en profil på Instagram där användaren kan kommentera och gilla bildmaterial. Informationen som sparas där hanteras av Instagram.

Kontakt

På Rivenfield.se finns ett kontaktformulär i vilket användaren kan göra en valpförfrågan till uppfödaren. Informationen som samlas in är personlig i form av namn, ort, telefonnummer, e-postadress, samt fritextfält, och vissa preferensval samt IP-adress. Via e-postadressen hej[snabel-a]rivenfield.se kan användaren ta kontakt med Rivenfield och lämna även annan information. Oavsett kanal följer Rivenfield.se Dataskyddsförordningen och sparar inte information mer än nödvändigt.

Begäran om registerutdrag av personuppgifter

Användare som lämnat information på Rivenfield.se kan när som helst begära ett registerutdrag på den information vi har sparad. Begäran görs via e-postadress hej[snabel-a]rivenfield.se.

Hantering och radering av personuppgifter

Personliga uppgifter sparas max två år och användaren har när som helst rätt att begära att dessa uppgifter raderas från våra register. Begäran görs via e-postadress hej[snabel-a]rivenfield.se.