Skicka valpförfrågan

VIKTIGT MEDDELANDE
Vi får just nu in fler förfrågningar per dag än vi hinner besvara inom rimlig tid och många av dem uppfyller inte våra krav. Obs! Om du kommer från SKK:s sajt Köpahund.se, snälla läs på om rasen och vår arbetande rastyp samt vad det innebär att köpa valp från oss innan du skickar in din valpförfrågan. Om du bara är intresserad av en sällskapshund rekommenderar vi att du letar vidare. Stort tack.

Skicka valpförfrågan

Ett av mina viktigaste uppdrag som uppfödare är att se till att rätt valp hamnar i rätt hem. För att kunna lyckas med det behöver jag skapa mig en uppfattning om vilken tillvaro du kan erbjuda valpen. Samtidigt vill jag försöka tillgodose dina behov och önskemål. Fyll i detta formulär så utförligt som möjligt. Vi besvarar alla seriösa förfrågningar.

Förnamn
Efternamn
Ange din boendeort
OBS! Våra hundar säljs primärt som sällskapshundar och blir härliga familjemedlemmar. Dock är de avlade på tydliga arbetslinjer och har stort behov av såväl fysisk som mental aktivering samt teamwork. Om du inte har för avsikt att arbeta med din hund rekommenderar vi inte Jaktgolden.

Tävling och meritering*
Presentera dig själv, din familj, åldrar, livssituation, arbetstider, livsstil, intressen, hur du/ni bor, vad du/ni arbetar med. Berätta konkret vad du tänker använda hunden till och varför valet fallit på just Jaktgolden/Bruksgolden. Vad kan du erbjuda hunden?