Skicka valpförfrågan

Välj ras

Skicka valpförfrågan om Jaktgolden
Jag är intresserad av: *
I regel säljer vi inte vuxna hundar men ibland händer det att hundar från vår uppfödning av någon anledning behöver omplaceras. Då köper vi tillbaka hunden och ser till att den kommer till ett bättre passande hem. Om detta intresserar dig får du gärna fortsätta fylla i detta formulär så sätter vi oförpliktigat upp dig på omplaceringslistan.
Har du hund nu eller har du som vuxen tidigare haft hund? *
Tävling och meritering *
Utifrån dina svar verkar det som att du varken har erfarenhet av att arbeta med hund eller vill meritera din hund. Du uppfyller dessvärre inte villkoren för att fortsätta fylla i detta formulär.
Gå tillbaka till startsidan
OBS! Våra Goldens är avlade på tydliga arbetslinjer och har mycket stort behov av såväl fysisk som mental aktivering samt teamwork. Om du inte har för avsikt att träna seriöst och tävla med, eller utbilda dig för arbete tillsammans med, din hund rekommenderar vi inte Jaktgolden.

Att utbilda hunden till pedagoghund är en fantastisk bedrift men för att en Jaktgolden ska få utlopp för all sin energi behövs komplettering med tuffare aktivering. Utveckla gärna din plan nedan.
Avel
Presentera dig själv, din familj, åldrar, livssituation, arbetstider, livsstil, intressen, hur du/ni bor, vad du/ni arbetar med. Berätta konkret vad du tänker använda hunden till och varför valet fallit på just Jaktgolden/Bruksgolden. Vad kan du erbjuda hunden?
Bilaga
Maximal filstorlek: 10 MB
Om du tror att en bild eller ett dokument kan ge oss en bättre bild av dig får du gärna ladda upp den/dem här.

Skicka valpförfrågan om Grand Danois
Jag föredrar helst:
Har du hund nu eller har du som vuxen tidigare haft hund?
Har du erfarenhet av utställningar eller hundsporter?
Utställning och meritering
Avel
Presentera dig själv, din familj, åldrar, livssituation, livsstil, intressen, hur du/ni bor, vad du/ni arbetar med, arbetstider. Berätta gärna om du har planer på att använda din Grand Danois till mer än sällskap, t ex uställning, hundsporter osv. Vad kan du erbjuda hunden?
Bilaga
Maximal filstorlek: 10 MB