Skicka valpförfrågan

VIKTIGT MEDDELANDE
Vi läser alla förfrågningar men på grund av den höga efterfrågan under coronapandemin kan vi tyvärr inte längre garantera att du får ett svar. Vi besvarar nu endast förfrågningar som motsvarar våra förväntningar på valpköpare. Det är viktigt att du läser på om rasen och vår arbetande rastyp samt vad det innebär att köpa valp från oss innan du skickar in din valpförfrågan. Stort tack.

Skicka valpförfrågan

Ett av mina viktigaste uppdrag som uppfödare är att se till att rätt valp hamnar i rätt hem. För att kunna lyckas med det behöver jag skapa mig en uppfattning om vilken tillvaro du kan erbjuda valpen. Samtidigt vill jag försöka tillgodose dina behov och önskemål. Fyll i detta formulär så utförligt som möjligt. Vi besvarar alla seriösa förfrågningar.

Jag är intresserad av:*
I regel säljer vi inte vuxna hundar men ibland händer det att hundar från vår uppfödning av någon anledning behöver omplaceras. Då köper vi tillbaka hunden och ser till att den kommer till ett bättre passande hem. Om detta intresserar dig får du gärna fortsätta fylla i detta formulär så sätter vi oförpliktigat upp dig på omplaceringslistan.
Har du hund nu eller har du som vuxen tidigare haft hund?*
Tävling och meritering*
Utifrån dina svar verkar det som att du varken har erfarenhet av att arbeta med hund eller vill meritera din hund. Du uppfyller dessvärre inte villkoren för att fortsätta fylla i detta formulär.
Gå tillbaka till startsidan
OBS! Våra hundar är avlade på tydliga arbetslinjer och har mycket stort behov av såväl fysisk som mental aktivering samt teamwork. Om du inte har för avsikt att träna seriöst och tävla med, eller utbilda dig för arbete tillsammans med, din hund rekommenderar vi inte Jaktgolden.

Att utbilda hunden till pedagoghund är en fantastisk bedrift men för att en Jaktgolden ska få utlopp för all sin energi behövs komplettering med tuffare aktivering. Utveckla gärna din plan nedan.
Avel
Presentera dig själv, din familj, åldrar, livssituation, arbetstider, livsstil, intressen, hur du/ni bor, vad du/ni arbetar med. Berätta konkret vad du tänker använda hunden till och varför valet fallit på just Jaktgolden/Bruksgolden. Vad kan du erbjuda hunden?
Call Now ButtonRing oss nu