Valpar

Valpar från Musikalkullen efter Jacklaine's Cornelius Sky undan Beaworthy Avery

Planerade valpkullar hos Rivenfield 2022

OBS! Vi söker en fodervärd i södra Skåne. Kontakta oss genom att göra en valpförfrågan.

RasFöräldrarBeräknad valpning
Golden retrieverKira/Bailey5 april 2022

Tips till dig som letar valp ☝🏽

Vi säljer oftast valpar utan att behöva annonsera eftersom efterfrågan på valp är stor. Våra valpköpare kontaktar oss i mycket god tid, sätter upp sig på intresselistan och väntar tills vi får en kull. Så vårt råd till dig som letar valp, var ute i god tid och kontakta en uppfödare du skulle vilja köpa valp av om hen hade haft en kull. Vänta inte på kull-annonser för då är det oftast för sent. Många uppfödare kan nog dessutom rekommendera andra kullar eller uppfödare som skulle passa dig lika bra eller bättre.

Vad vi söker

Förutom ett kärleks- och ansvarsfullt hem söker vi olika sidor hos dig beroende på vilken ras det gäller.

Till våra jaktgolden söker vi dig som vill ge en av våra kommande valpar livslång lycka genom genuin arbetsglädje och positivt relationsbyggande. Våra valpar vill ha dig som har erfarenhet av, och ett brinnande intresse för hundträning. Vi tror att de trivs bäst hos dig som vill arbeta seriöst med hund inom jakt, bruks eller tjänst. Alternativt har du ambitioner att tävla med hunden inom grenar lämpade för en arbetande golden retriever. Du ska ha full förståelse för rasens naturliga egenskaper. Avkommor från vår golden-uppfödning kommer inte att lämpa sig för enbart sällskap. Vi sätter hundens behov i fokus.

Till våra grand danois söker vi dig som vill ha en sällskapshund. Du får dock gärna vara intresserad av utställning eller andra hundsporter som kan passa en grandis. Du ska vara väl införstådd med rasens naturliga egenskaper att den t ex gärna vaktar.

Det är en stor hundras och det är en klar fördel om du vet vad detta innebär i praktiken. Vi sätter stort värde på dig som tycker att vardagslydnad för att få en följsam hund är viktigt.

Call Now ButtonRing oss nu