Nutrolin®

Vi ger våra hundar Nutrolin®. Med mjuka trampdynor, starka klor, elastisk hud och tålig päls står våra hundar rustade för de påfrestningar som de utsätts för i sitt arbete. Nutrolin främjar med sina essentiella fettsyror en god hälsa och upprätthåller hudens naturliga barriärfunktion. Därför är vi återförsäljare av Nutrolin®.

ProduktVolymÄndamålPris inkl. moms
Nutrolin® SKIN & COAT265 mlFör tåligare trampdynor, klor, hud och päls199 kr
Nutrolin® SKIN & COAT1000 mlFör tåligare trampdynor, klor, hud och päls599 kr
Nutrolin® SPORT500 mlFör den aktiva hunden389 kr
Nutrolin® PUPPY & MOM150 mlFör den dräktiga tiken och valpar179 kr
Nutrolin® PUPPY & MOM450 mlFör den dräktiga tiken och valpar349 kr
Nutrolin® SENIOR265 mlFör äldre hundar 8+229 kr
Nutrolin® SENIOR1000 mlFör äldre hundar 8+619 kr
Nutrolin® HIP & JOINT150 ml 60 tblStödvård för leder 449 kr
Nutrolin® HIP & JOINT450 ml 180 tblStödvård för leder898 kr

Med reservation för tryckfel och prisjusteringar.

Nutrolin®
SKIN & COAT

Perfekt för hundar som arbetar i utmanande miljöer och på kärva underlag. Smörjer tassar och hud inifrån och ut och gör dem mjuka, elastiska och tåliga.

Ingredienser: kallpressade vegetabiliska oljor (hampafröolja, rybsolja, linfröolja) rika på essentiella fettsyror. Tillsatt naturlig E-vitamin samt tokoferol- och rosmarinextrakt.

FAKTA
Essentiella fettsyror, speciellt omega-6 linolsyra, behövs för att upprätthålla hudens naturliga skyddslager, dvs. hudens barriärfunktion. En barriärfunktion som fungerar dåligt orsakar torr hud och utsätter hunden för problem med huden och pälsen.

Nutrolin®
PUPPY & MOM

Till tiken som ska få valpar och till valpen upp till 12 månaders ålder. För mer välmående hud senare i vuxenlivet och smartare valpar.

Ingredienser: fiskolja rik på omega-3 DHA. Tillsatt naturlig E-vitamin samt tokoferol- och rosmarinextrakt.

FAKTA
Omega-3 DHA fettsyrans roll för hjärnans, synens och luktsinnets utveckling är betydande. En tillräcklig nivå av DHA i tikens kost under dräktigheten och i valpens kost efter avvänjningen garanterar utvecklingen av valpens inlärningsförmåga. Intag av fiskoljans omega-3-fettsyror under fostertid och digivning kan dessutom minska risken för atopiska sjukdomar i vuxenlivet.

Nutrolin®
SPORT

Dämpar inflammationer i muskler, senor och leder och bidrar till snabbare återhämtning för hårt arbetande hundar.

Ingredienser: fiskolja risk på omega-3 EPA och DHA. Tillsatt betakaroten, ubikinon och E-vitamin samt tokoferol- och rosmarinextrakt.

FAKTA
Hård fysisk ansträngning belastar muskler, senor och leder. Belastningen orsakar oxidativ stress och inflammationer i vävnaderna, vilket hunden känner av i form av smärta. Omega-3 EPA och DHA hjälper kroppen att reparera vävnadsskadorna och hunden återhämtar sig snabbare. E-vitamin, betakaroten och ubikinon förstärker effekten genom att dämpa oxidativ stress.