Mira & Jolly

Vår Mira kommer att ha en date med härliga Jolly i Tyskland!

Kaliture Jolly Be Good

Jolly 🇬🇧

Jolly är allas bästa vän och en mycket balanserad och följsam retriever. Han har verkligen den finaste karaktär jag någonsin har upplevt hos en Golden. Jolly är glad i allt, lekfull och känslig utan att vara för mjuk. Han är mycket självsäker och visar ingen dominans mot vare sig människor eller andra hundar. Jolly har ett underbart temperament och hemma, där han bor med tre andra hundar, är han en fröjd att leva med. Han är inte så nyfiken på andra hundar, det är mycket viktigare för honom att arbeta med mig som hundförare.

Han lär sig snabbt och arbetar effektivt med mycket fart. På fältet är han fokuserad med fantastisk förmåga att hitta vilt. Redan från början visade han ett stabilt lugn när han apporterade på test och prov och vid två års ålder klarade han sin första field trial med ett ”excellent” och fick en 4:e placering. Jolly är väldigt lydig, ärlig och har fantastisk ”will-to-please”. Han arbetar lika bra i alla miljöer och älskar vatten. Det är alltid ett nöje att jobba med honom, såväl vid träning som på prov.” / Petra Golz

Vi tackar Petra Golz för förtroendet att få använda Jolly till denna kull som vi har mycket höga förväntningar på.

Mira

Mira 🇸🇪

Mira har hunnit med både BPH, FB-R, Jaktprov med pristagande samt vunnit 1:a pris i Goldenklubbens Working Test 2018. Hon har ordentligt med fart och tryck, speciellt när hon arbetar med apportering, hennes största passion. Samtidigt är hon känslig, lyhörd och har en underbar samarbetsvilja. Hennes uthållighet är otrolig och med hennes arbetsglädje strålar hon som en sol även den gråaste av dagar. Utöver jaktträningen har Mira tränats i lydnad och vi kommer även att prova på räddning och personsök. Mira är en fascinerande naturbegåvning på så många plan. 

Detta är Miras första kull och jag är övertygad om att hon kommer att bli en mycket bra mamma efter att ha tjänstgjort som en makalöst duktig nanny för två av våra tidigare kullar. Vi räknar med att hon lämnar mycket arbetsglada, trygga, mjuka och stabila valpar med mycket samarbetsvilja. 

Kaliture Jolly Be Good 🇬🇧

FTW Souter Tabasco at Roughbeat 🇬🇧
FTAW Kaliture Kiche 🇬🇧

 

Beaworthy Mira La Luna 🇸🇪

Gleen Mhor’s Gordon The II 🇩🇰
Tawnyhill Hope 🇬🇧

 

UndersökningJollyMira
HDA1/A1Grad A (normal)
ED0/0UA (0)
ÖgonlystUAUA
GR PRA 1Normal (Laboklin A)Normal (Optigen A)
GR PRA 2Normal (Laboklin A)Normal (Optigen A)
prcd-PRANormal (Laboklin A)Normal (Laboklin A)
IktyosNormal (Laboklin A)
DMNormal (Laboklin A)
NCLNormal (Laboklin A)Normal (Laboklin A)

Skicka valpförfrågan

Call Now ButtonRing oss nu