Mira & Jolly

Vår Mira kommer att ha en date med härliga Jolly i Tyskland!

Mira & Jolly

Jolly är allas bästa vän och en mycket balanserad och följsam retriever. Han har verkligen den finaste karaktär jag någonsin har upplevt hos en Golden. Han är glad i allt, lekfull och känslig utan att vara för mjuk. Han är mycket självsäker och visar ingen dominans mot vare sig människor eller andra hundar. Jolly har ett underbart temperament och hemma är han en fröjd att leva med. Han bor i vår hemmiljö med tre andra hanhundar. Han är inte så nyfiken på andra hundar, det är mycket viktigare för honom att arbeta med mig som hundförare.

Han lär sig snabbt och arbetar effektivt med mycket fart. På fältet är han fokuserad med fantastisk förmåga att hitta vilt. Redan från början visade han ett stabilt lugn när han apporterade på test och prov. Vid två års ålder klarade han sin första Field Trial med ett ”excellent” och fick en 4:e placering. Jolly är väldigt lydig, ärlig och har fantastisk ”will-to-please”. Han arbetar lika bra i alla miljöer och älskar vatten. Det är alltid ett nöje att jobba med honom, såväl vid träning som på prov.” / Petra Golz

Vi tackar Petra Golz för förtroendet att få använda Jolly till denna kull som vi har mycket höga förväntningar på.

Mira har, trots sin ringa ålder, hunnit med både BPH, FB-R, Jaktprov med pristagande samt vunnit 1:a pris i Goldenklubbens Working Test 2018. Mira har ordentligt med fart och tryck, speciellt när hon arbetar med apportering, hennes största passion. Samtidigt är hon känslig, lyhörd och har en underbar samarbetsvilja. Hennes uthållighet är otrolig och med hennes arbetsglädje strålar hon som en sol även den gråaste av dagar. Utöver jaktträningen har Mira tränats i lydnad. Mira är en fascinerande naturbegåvning på så många plan. 

Detta är Miras första kull och jag är övertygad om att hon kommer bli en mycket bra mamma efter att ha tjänstgjort som en makalöst duktig nanny för våra tidigare kullar. Vi förväntar oss att hon lämnar mycket arbetsglada, trygga, mjuka och stabila valpar med mycket samarbetsvilja. 

Se hela stamtavlan på K9Data   Skicka valpförfrågan

Kaliture Jolly Be Good 🇩🇪

FTW Souter Tabasco at Roughbeat 🇬🇧
FTAW Kaliture Kiche 🇬🇧

 

Beaworthy Mira La Luna 🇸🇪

Gleen Mhor’s Gordon The II 🇩🇰
Tawnyhill Hope 🇬🇧

 

UndersökningJollyMira
HDA1/A1Grad A (normal)
ED0/0UA (0)
ÖgonlystUAUA
GR PRA 1Normal (Laboklin A)Normal (Optigen A)
GR PRA 2Normal (Laboklin A)Normal (Optigen A)
prcd-PRANormal (Laboklin A)Normal (Laboklin A)
IktyosNormal (Laboklin A)
DMNormal (Laboklin A)
NCLNormal (Laboklin A)

Skicka valpförfrågan