Nikki & Sky

B. Avery and J. Cornelius Sky

Vi planerar kull efter Nikki & Sky vintern 2018/2019.

Nikki & Sky

Nikki har parats med Sky i Bergen och vi hoppas nu på en kull under vintern 2018/2019. Beräknad leverans i mars 2019. Av den här mycket spännande kombinationen förväntar vi oss arbetsglada, fokuserade, trygga och stabila hundar.

Jacklaine’s Cornelius Sky, son till Holway Victor och Siyu Rosie, är en underbart kraftfull, charmig och social hanhund med glimten i ögat och en personlighet som man snabbt faller för. Sky, som han kallas, är en riktig gentleman av brittiska arbetslinjer. I oktober 2014 vann Sky SWGRC Novice stake i Somerset och är kvalificerad för Open Stake i England. Hemma i Norge har Sky uppnått titeln norsk jaktchampion (3 x 1:a pris i Elitklass) och även i Sverige har han samma titel (1 x 1:a pris i Elitklass). Stort tack till Monica och Frank Skjerping för att vi fått äran att använda härliga Sky till den här kullen.

Beaworthy Avery är en ljuvlig tik som också hon är av mestadels brittiska arbetslinjer. Hon har tränats en del i både apportering och lite agility. Jag skulle vilja beskriva henne som glad, energisk, lekfullt nyfiken och läraktig. En av Nikkis starkaste sidor är hennes personlighet som utstrålar lugn, trygghet och stabilitet. Det visades tydligt på hennes BPH (Beteende- och personlighetsbeskrivning Hund) i momenten där man testar osäkerhet, oro, flykt och avståndstagande. Där visade Nikki noll. Mammans personlighet har väldigt stor inverkan på hur valparna utformas och vi är helt övertygade om att Nikki kommer att bli en riktigt bra mamma.

Kullens COI 5G (inavelsgrad beräknat på fem generationer): 0%

NO JCH SE (J)JCH Jacklaine’s Cornelius Sky 🇳🇴

Holway Victor 🇬🇧
Siyu Rosie 🇬🇧

Valpar väntas efter Jacklaine's Cornelius Sky

Beaworthy Avery 🇸🇪

Gleen Mhor’s Sidney 🇩🇰
Wintergold’s Coyote Gm 🇸🇪

Valpar väntas undan: Beaworthy Avery

UndersökningSkyNikki
HDA/AGrad B (normal)
ED0/0UA (0)
ÖgonlystUAUA
GR PRA1Normal (Laboklin A)Normal (Optigen A)
GR PRA2Normal (Laboklin A)Normal (Optigen A)
prcd-PRANormal (Optigen A)Normal (Laboklin A)
IktyosNormal (Laboklin A)
NCLNormal (Laboklin A)

Skicka intresseanmälan