Vi säljer AlgGutten – svensktillverkat kvalitetsfoder med alger

Vi säljer AlgGutten’s Hundmat i Stockholm Norrort och Södra Roslagen. Hos oss kan du köpa produkter ur hela AlgGuttens fodersortiment. Ring oss någon dag innan och hämta direkt hos oss i Täby.

AlgGutten's Hundmat i Stockholm
ProduktViktProtein/FettFör vem?Pris inkl. moms
Medium15 kg20/10Passar de flesta499 kr
Medium4 kg20/10Passar de flesta199 kr
Maximum15 kg27/16För aktiva599 kr
Maximum4 kg27/16För aktiva229 kr
Senior/Light15 kg19/7Äldre/övervikt599 kr
Senior/Light4 kg19/7Äldre/övervikt229 kr
Spannmålsfria Lamm15 kg25/15Skonsam799 kr
Spannmålsfria Lamm4 kg25/15Skonsam299 kr

Med reservation för tryckfel och prisjusteringar.

AlgGutten’s
MEDIUM 20/10

MEDIUM 20/10 är ett skonsamt friskfoder som passar de flesta hundar oavsett storlek. Vi har använt ett fåtal noga utvalda råvaror för att få fodret så naturligt och smakrikt som möjligt. Algerna bidrar bl a med aminosyror och den rätta balansen mellan Omega-3 och Omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen. Det möjliggör bättre blodflöde i vävnader och förbättrar immunförsvar, motverkar klåda samt ger glansigare päls och bättre allmänhälsa.

MEDIUM 20/10 innehåller 2,5% havsalger och innehåller 20% protein och 10% fett. Innehåll: Fullkornsvete, torkat köttprotein av kyckling, nöt och fläsk, animaliskt fett, alger 2,5%, linfröexpeller, bryggerijäst, mineraler, vitaminer och spårämnen.

AlgGutten’s
MAXIMUM 27/16

MAXIMUM 27/16 är ett friskfoder för aktiva hundar, digivande tikar och andra hundar som behöver ett foder med högre protein/fetthalt. Många arbetande hundar eller hundar som är högaktiva behöver mer energi och näringsämnen. Maximum har hela 74% animaliskt protein med fantastiskt hög smältbarhet och en högre fetthalt som ger hunden maximal styrka och uthållighet och det extra som kan behövas för en digivande tik. En effektiv kolhydratblandning tillsammans med algerna förstärker uthålligheten och ger långfristig energi, samt förbättrar återhämtningsförmågan, medan köttet från kyckling, nöt och fläsk, hjälper till att bygga upp och bevara starka muskler.

MAXIMUM har ett tillskott av 3% havsalger och innehåller 27% protein och 16% animaliskt fett. Innehåll: Torkade köttproteiner av kyckling, nöt och fläsk, fullkornsvete, majs, animaliskt fett, alger 3%, ris, betfiber, linfröexpeller, mineraler, vitaminer och spårämnen.

AlgGutten’s
SENIOR/LIGHT 19/7

SENIOR/LIGHT 19/7 är ett vetefritt friskfoder skapat för att ge din hund ett långt, friskt och rörligt liv. Nivåerna av protein och fett är optimerade för att dämpa övervikt samt ge äldre hundar lagom med näring och energi. Alger, glykosamin och optimal balans hos Omega 3-och 6-fettsyrorna är viktiga för att främja en god ledhälsa, förbättra immunförsvar och främja ett gott allmäntillstånd.

SENIOR/LIGHT har ett tillskott av 2,5% havsalger, glukosamin samt innehåller 19% protein och 7% fett. Självklart inga färgämnen eller konserveringsmedel. Innehåll: Majsmjöl, korn, ris, torkat köttprotein av kyckling, animaliskt fett, alger 2,5 %, linfröexpeller, glukosamin, mineraler, vitaminer och spårämnen.

AlgGutten’s
SPANNMÅLSFRIA LAMM 25/15

SPANNMÅLSFRIA LAMM 25/15 är ett friskfoder för unga och vuxna hundar av alla raser. Det passar även utmärkt till känsliga hundar då fodret inte innehåller någon form av spannmål. Utvalt brittiskt lammkött gör det här till ett superpremiumfoder med fantastisk kompatibilitet och hög smältbarhet. Potatisflingor och morötter ger högre fiberinnehåll, är lättsmält och är en· utmärkt kolhydratkälla för känsliga magar. Svensk rapsolja hjälper till att öka fetthalten på det magra lammet.

SPANNMÅLSFRIA LAMM har ett tillskott på 2,5 % alger och innehåller 25% protein och 15% fett. Innehåll: Potatisflingor, torkat köttprotein av lamm 18%, animaliskt fett (gris )och vegetabilisk olja (rapsolja), potatisprotein, ärtprotein, alger 2,5%,bryggerijäst, blodmjöl, linfröexpeller, morötter, fruktooligosackarider (FOS),mineraler, vitaminer och spårämnen.