Evenemang

God Jul & Gott Nytt År

Vaknade upp med ett riktigt gråtungt landskap utanför fönstret. Idag ska det bli plusgrader här på Söderslätt för första gången på ett par veckor och det betyder att den lilla snö vi fått kommer försvinna. Och jag som väntat på lite fint väder för att ta det där traditionella julfotot… Men, så lagom till morgonkaffet bjöds det på en magiskt vacker soluppgång och det började spricka upp borta i öster. Snart stövlade jag omkring på de fortfarande snötäckta ängarna med hundar i släptåg, badande i vacker morgonsol. På med tomteluvor, sidenband och renhorn. Yes! Smile! Klick! 😁

Riktigt så enkelt är det inte, det vet alla som fotograferar hund. Det går väl runt 50 bilder på en bra ungefär. Och så massvis av Frolic, pipleksaker och dummiebollar för att öka motivationen hos hundarna. Och lite tur förstås. I alla fall med vädret! 😄❄️☀️

Vi vill önska alla våra vänner, valpköpare och följare en riktigt god jul och hoppas att ni får en strålande start på det nya året. ❤️

T & J