Uppfödning

Leveranshelg för Disneykullen

Nikki och Disneykullen nere vid sjön

Åtta veckor flyter på rätt bra. Plötsligt står vi där och fyller på alla goodiebags med dummies, koppel, pipor, fällar och massa annat. Och förbereder oss på att dessa guldklimpar ska lämna oss de kommande dagarna. Men som jag alltid brukar säga är de så startklara för att ta nästa steg i sin utveckling i sina nya fina hem.

Disneykullen är en oerhört efterlängtad kull som verkligen levt upp till våra höga förväntningar. Oerhört mjuka och följsamma valpar som har ett väldigt självständigt och spontant driv. En massa motor och lekfullhet när det behövs, helt enkelt. Och så de där talande ögonen som är så kännetecknande för Nikkis alla avkommor. Ni som har hundar från hennes förra kull vet precis vad vi menar. Kan valpar bli mer sociala än så här?

Idag fyller Disneykullen åtta veckor och imorgon är det dags för besiktning, chippning, vaccinering och för vissa även pass. I helgen sker de första leveranserna som fortsätter en bit in på nästa vecka. Vi vet att det är många förväntansfulla blivande ägare som räknar timmarna nu, och vi ser så mycket fram emot att följa er in i valparnas nästa fas.

❤️