Tävling & prov

Fiyeros debut i tävlingslydnad

Idag var Fiyero och jag i Simrishamn på Österlen för Fiyeros första start i tävlingslydnad och första gången inför publik. Starten var egentligen tänkt som en tävlingsträning för oss så jag blev faktiskt lite överraskad av det fina resultatet. Tre tiopoängare, en nia, två åttor och en 7,5:a drog vi in. Därmed skrapade vi ihop 177,5 poäng som räckte till en första placering, 1:a pris och uppflytt. Jag är så glad att Fiyero håller ihop sig själv och att han har styr på alla sina härliga hästkrafter under huven. Han är så duktig och jag ser stor potential i att förbättra det vi har. Jag vet att vi kan bättre, i synnerhet jag eftersom jag gjorde några omedvetna misstag. Men nu är vi i alla fall igång och ser fram emot nästa tävling.

Tack Fippe för att du är världens roligaste hund att köra! ❤️