Parning

Fullträff med Rigoletto och Rosetta

Fjärde dagen här i Holland och vi har gjort två riktigt lyckade försök att para underbara Rigoletto och härliga Chilli. Vi kom fram i lördags och igår söndag var egentligen det första försöket och Chilli var som beräknat redo. Det gick snabbt och lätt, både igår och i eftermiddags, då vi gjorde ännu ett försök. Det blev långa efterföljande hängningar på mer än en halvtimme båda gångerna. Vi var så nöjda med resultatet att vi tyckte att det räckte med de här två gångerna. Uppdraget är fullbordat.

Under de här dagarna har vi bott på ett bra hotell i Emmeloord, en bra bit utanför civilisationen. Här har vi haft bra möjligheter att gå långa promenader i Emmerlerbos. Stort rum, eller nästan en svit, med gott om plats för mig och två hundar. Lägg till gym, spa, bra restaurang och frukost. Ja, mycket mer har vi egentligen inte behövt.

Mycket att se och uppleva här nere. Jag har knappt haft tid att öppna min Macbook. Vi var bl.a. i pittoreska lilla staden Lemmer och åt middag igår kväll och promenerade längs kanalerna. Och ikväll ska vi ut en sista gång i staden Kamper. 🙂

Imorgon räknar vi femte dagen på denna spännande resa och det är dags att vända hemåt. Vi har levt i vår egen lilla bubbla här nere och jag vill egentligen inte alls åka hem. 🙂 Men jag är tacksam att det gått så smidigt hela vägen. Hittills i alla fall.

Den långa vägen hem

Läs mer om Rosettas och Rigolettos kull