Tillkännagivande

Jaktgoldenvalpar väntas januari 2018

Nu är det klart: en kull härliga jaktgolden med fantastiska, brittiska linjer efter Roswin Lowly Rigoletto och Beaworthy Rosetta väntas i januari 2018, leverans mars/april!

 

%CODEcounter%

Vi har precis ultraljudat och fått se att alla blåsor har utvecklats till foster, lyssnat på hjärtslag och identifierat kön på de flesta av dem. Den som studerat stamtavlan vet att den här kullen blir ett väldigt spännande gäng med fantastiska field trial linjer från Holway, Earnsfield, Standerwick och Birdsgreen.’

Det är två mycket starka, 100 procent brittiska, arbetslinjer som möts i den här kullen. Båda föräldrarna tar med sig fantastiska Holway, kanske den mest inflytelserika arbetslinjen i goldenvärlden, som Mrs. June Atkinson så framgångsrikt arbetade fram. Av den här kullen väntar vi oss individer med massvis av will-to-please och den naturliga apporterings- och arbetslusten som kännetecknar en field trial golden.

Se kullens stamtavla på K9Data  

Är du intresserad?

Skicka intresseanmälan

Roswin Lowly Rigoletto  

Holway Leonardo / Jacklaine’s Better Be Good

Born2013-10-09
HDA
ED0/0
EyesClear
PRA 1Clear
PRA 2Clear

Beaworthy Rosetta  

Gleen Mhor’s Gordon The II / Tawnyhill Hope

Born2015-10-05
HDA
ED0/0
EyesClear
PRA 1Clear
PRA 2Clear

Skicka intresseanmälan