ApporteringTävling & prov

Bronsplats för Chesters lag på Agria Swedish Game Fair Cup

Förra helgen startade lag BBC, bestående av hundarna Bono, Benny och Chester (Rivenfield Hamilton), Agria Swedish Game Fair Cup 2024 Lag-WT på Wenngarns Slott i Sigtuna. Det gick bra redan första dagen och laget drog in 246 poäng vilket räckte till en 5:e placering av sammanlagt 40 startande lag och 120 hundar. Därmed gick de vidare till finalen dagen efter.

– Vi är så glada och överväldigade. Vi trodde det skulle bli svårt bland så många duktiga hundförare som startade på cupen, säger Chesters matte och förare Ulrika Enberg. Men av första dagens startande lag var det bara två lag som inte fick någon nolla. Det var mitt lag och ytterligare ett lag. 🤩

Nästa morgon var det dags för final som delades upp i två delar. Av tio lag kvalificerade sig Team BBC tillsammans med två andra lag till en run off senare på eftermiddagen. För Bono, Benny och Chester slutade det med totalt 490 poäng under dessa två dagar vilket gav dem en välförtjänt bronsplats i cupen.

Stort grattis till en fantastisk prestation önskar vi Ulrika och Chester samt övriga hundar och förare i lag BBC!

❤️🤩🥂

Team BBC bestående av hundarna Bono, Benny och Chester samt förarna Ulrika Enberg, Annelie Holmström och Anna Wistedt. Foto: Lag BBC.