Beskrivning och test

Mini gjorde ett strålande FB-R i Åtvidaberg

Vilken stjärna Mini har blivit! I helgen strålade Mini (Rivenfield Donna x Cawood Bailey) igenom sitt FB-R i Åtvidaberg, Östergötland. Med en härlig uppvisning av sina retrievertalanger hanterade hon alla dummies med briljans. Dessutom bjöd hon på en uthållig och vältäckande sökinsats med stort intresse, var ihärdig att få tag i den dolda dummyn och slutligen säker med vilt och trygg med skott.

Jag minns så väl dagen jag blev ombedd att filma Mini för hennes blivande matte, Jessica. Det jag fångade på film var ren magi – en ung tik, bara 1,5 år gammal, som jag knappt tränat, men som ändå samarbetade med en sådan följsamhet och arbetsglädje. Den filmen visade snabba leveranser och fläckfria avlämningar, oavsett om det var dummies eller vilt. Så helgens FB-R förstärker bara den bilden av en arbetsglad och duktig tjej med fina naturliga egenskaper.

Vi är så tacksamma för det fantastiska arbete Jessica gjort med Mini. Stort grattis till ert fina FB-R – ni är verkligen ett drömteam!

T & J ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.