Beskrivning och test

Stabilt BPH med Juli i Örkelljunga

Vilket fint och stabilt BPH Jullan gjorde i söndags! Återigen visar det att ränderna aldrig går ur och att de första intrycken från valplådan består. En modig, trygg, nyfiken, engagerad och framåt tik som trots sin ringa ålder har alla tassar på jorden. 🐾

Nu håller vi tummarna och tassar inför nästa helg! ❤️

Vad är BPH?

BPH – Beteende och Personlighetsbeskrivning Hund – är ett tillförlitligt och roligt mentaltest som hunden kan göra en gång i sitt liv. Då får vi uppfödare och hundägare se våra hundar testas i en rad olika situationer och på vilket sätt de reagerar och löser uppgifterna. BPH är ingen bedömning av hur bra hunden är utan beskriver bara hur mycket av olika egenskaper hunden visar under testet.

Mentaltest som MH eller BPH är ett obligatoriskt verktyg för att bedöma tjänstdugligheten inom t ex räddningshund och patrullhund.

Jaktgolden tik med en svart-orange rosett mot en faluröd fasad som bakgrund.