Beskrivning och testPatrullhundTävling & prov

Nova har genomfört MH och blivit certifierad patrullhund

Stort grattis till Rivenfield Titania aka Nova och matte My Törnblom som i slutet av mars gjorde ett väldigt fint MH som visade en trygg, nyfiken och lekfull tik med relativt snabba återhämtningar, stort jaktintresse och fin skottålighet. Fina egenskaper som gått i arv från mamma Mira och pappa Jolly.

Ett par veckor senare tog de även tjänstehundcertifikatet för patrullhund genom att göra slutprov för den halvårslånga utbildning de gått tillsammans sedan september förra året. Därmed kan de bemanna befattningen som soldat med hund inom Hemvärnet och på så sätt göra insatser inom Försvarsmakten. Dessutom kan Nova nu lägga till titeln TJH framför sitt tjusiga stamtavlenamn. 😉

Stort grattis och riktigt fint jobbat! 👏🏽😀🙌🏽

❤️