Pressmeddelande

Rivenfield byter namn på Facebook

Är du en av våra följare på Facebook? Ja, då känner du säkert till att vår sida där heter ”Rivenfield Working Golden Retriever”. Eftersom Kennel Rivenfield inte längre enbart föder upp golden retriever av jaktligt ursprung utan även rasen grand danois, kommer vi inom kort att byta namn på vår Facebook-sida till det mer korrekta namnet ”Kennel Rivenfield”.

Namnändringen innebär att vi tar bort orden working golden retriever från namnet och det blir tydligare för alla våra besökare vilken inrikting vår uppfödning har. Samtidigt får vi samma namn på Facebook-sidan som på vår profil på Instagram.

Vi publicerar denna nyhetsartikel för att följa Facebooks riktlinjer vid namnbyte av en Facebook-sida med många följare. Om du har frågor kring namnändringen är du givetvis välkommen att kontakta oss här.

Hälsar

Thomas & Jonas
Kennel Rivenfield

Uppdatering

Facebook har nu godkänt namnbytet på vår Facebook-sida.