EvenemangValpar

Valpträffen Hösten 2018

I helgen har vi haft valpträff med snart åtta månader gamla Operakullen, som har utvecklats till starka individer med härliga personligheter. Förutom lek och bus hann vi med vattenapportering ute på udden. Duktiga killar och tjejer som duktigt övervann ”vasströsklar” och höga vågor ute på Mälaren, något som var nytt för en del. ❤️

De flesta var med på vårens valpträff men för några var detta den första. Det blev ett spännande möte med hela den gamla flocken när de fick träffa Stella, Leia, och mostrarna Vida och Mira. Den sistnämnda har fortfarande rollen som nanny och ”kontrollant” som gärna vill styra och uppfostra valparna lite extra. ?

Så Fascinerande att se att de egenskaper och beteenden som utmärkte varje enskild individ när de var riktigt små, fortfarande tydligt hänger kvar. Och kemin emellan syskonen likaså. Lite som när man faller tillbaka i sin gamla ”roll” när man träffar gamla klasskamrater på en klassträff. ?

Sammanfattningsvis en trevlig dag med grillning, gott umgänge och Jonas goda bullar till kaffet. En sak är säker, man blir inte smal på alla fikastunder som uppfödare, men jag blir varm i hjärtat av att ha såna eldsjälar omkring mig. ??