Parning

Miras dejt med Jolly

Jolly & Mira

Sköna soliga dagar

Resan ner från regniga och kyliga Kiel till Ruhrområdet blev ett rent nöje. Under vägen kom värmen och väl framme hade vi rena högsommarvärmen med 23-25°C och strålande sol. Vi har alltså haft ett par härliga dagar här i utkanten av Köln.

En avstickare till Horst

Igår började vi dagen med att åka till Horst i Nederländerna för att göra ett progesterontest på Mira. Efter att förgäves ha jagat kliniker med eget labb i Tyskland fick jag nämligen napp hos Dierenartsenpraktijk Horst som tog emot mig med öppna armar. Det var bara att komma direkt. Vilken service och vilka proffs de var! Inom en timme hade jag hunnit åka dit, ge blodprov och var på väg tillbaka. Och innan jag var framme ringde veterinären och meddelade resultatet. 10 ng/mL. Perfekt! Nu var det bara att köra!

Mira & Jolly

Några timmar senare var vi hos Petra och Michael Golz i Bergheim för en första dejt med Jolly. Det blev kärlek vid första ögonkastet och på bara några minuter var första parningen ett faktum. Det förvånar mig såklart inte. Mira är en sån otroligt snäll tik som trots att det var hennes första parning visste exakt vad som väntades av henne. Och Jolly, en riktig gentleman som uppvaktar Mira och låter henne bjuda upp. Det är nåt alldeles speciellt när samspelet och personkemin passar perfekt ihop.

Mira & Jolly

Idag gjorde vi ett nytt försök som lika snabbt resulterade i en fin hängning. Underbart att se Miras och Jollys iver och glädje att få träffa varandra igen. Eufori på hög nivå.