Uppfödning

Dags för hemfärd

Vi har haft några fantastiska dagar i Nederländerna och Tyskland, lärt känna Jolly och hans flock med Petra och Michael i spetsen. Jag är så tacksam för deras gästfrihet och självklart även tacksam för förtroendet att få använda just Jolly till Miras första kull. Jag är så full av förväntan och nyfiken på vad den här kombon kommer att ge.

150 mil på 16 timmar

Igår lördag tog vi farväl och började rulla hemåt. M/S Germanica hade inga djurhytter kvar så det blev till att bila genom Danmark och ta Öresundsbron. Tror aldrig jag sträckkört 150 mil tidigare i mitt liv, men det var precis vad jag gjorde, sånär som på en kort liten tupplur på färjan Puttgarden-Rødby och en timmeslång sovpaus utanför Donken i Örkelljunga. 🚙💨

Vida & Mira

Garanterat dräktig

Jag har läst av och studerat Mira en hel del de senaste dagarna och märker en tydlig skillnad i hennes beteende och befintlighet, så att hon är dräktig tvivlar jag inte på. Nu återstår bara väntan och om tre veckor kör vi ultraljud för att se om dräktigheten gått som önskat, det kan ju hända mycket på vägen.

Ser tillbaka på en lång, händelserik och minst sagt minnesvärd resa med underbara Mira och Vida, som alltid är med på noterna, i alla tänkbara miljöer och situationer som uppstår. Så nöjd!

❤️