UppfödningValpar

Jaktgoldenvalpar av brittiska field trial linjer!

Ett stort gäng härliga små Rivenfields har nu sett dagens ljus! Jaktgoldenvalpar av brittiska field trial-linjer efter Roswin Lowly Rigoletto, undan Beaworthy Rosetta, leverans mars 2018.

 

Operakullen

e. Roswin Lowly Rigoletto   ♥   u.  Beaworthy Rosetta

%CODEcounter%

 

Nu har den här efterlängtade och sen länge planerade ”Operakullen” kommit till världen. Ett stort och härligt gäng valpar har funnit ro med mamma Chilli i valplådan.

 

Om stamtavlan

Pappa är ingen mindre än Roswin Lowly Rigoletto, efter Holway Leonardo, sista ledet i Mrs. June Atkinsons egen uppfödning. Härliga Rigoletto används flitigt på jaktfälten av sin ägare Mrs. Gerda Companjen som tagit även Rigolettos far och farfar till FT championat i både UK, Nederländerna och europeiska mästerskapet CLA Game Fair Eurochallenge. Kullens mamma, LD Startklass Beaworthy Rosetta, efter framgångsrike Gleen Mhor’s Gordon The II, tränar både viltspår och apportering och tävlar i lydnad där hon hittills vunnit tre 1:a priser med LD Startklass som titel. Den som studerat stamtavlan för den här kullen vet att det är ett väldigt spännande gäng med unika field trial linjer från klassiska Holway, Earnsfield, Standerwick och Birdsgreen. Skrolla ner för hälsoresultat på föräldrarna. 

 

Starka arbetslinjer

Det är två mycket starka, 100 procent brittiska, arbetslinjer som möts i den här kullen. Båda föräldrarna tar med sig fantastiska gamla Holway, kanske den mest inflytelserika arbetslinjen i goldenvärlden, som ovan nämnda Mrs. Atkinson så framgångsrikt arbetade fram. Av den här kullen väntar vi oss individer med massvis av will-to-please och den starka apporterings- och arbetslusten som kännetecknar en field trial golden.

Se kullens stamtavla på K9Data   Se kullen på Köpahund.se   Kullens stamtavla 

 

Är du intresserad?

Skicka intresseanmälan

 

Roswin Lowly Rigoletto  

e. Holway Leonardo
u. Jacklaine’s Better Be Good

Born2013-10-09
HDA
ED0/0
EyesClear
PRA 1Clear
PRA 2Clear

Beaworthy Rosetta  

e. Gleen Mhor’s Gordon The II
u. Tawnyhill Hope

Born2015-10-05
HDA
ED0/0
EyesClear
PRA 1Clear
PRA 2Clear

Skicka intresseanmälan