EvenemangUppfödningValpar

Rivenfield Kennelträff 2019 i strålande solsken!

Operakullen 2019

Slutet på en mulen och regnig vecka bjöd på strålande solsken och milda temperaturer, precis lagom till årets kennelträff hos oss i strålande vackra Sjöhagen i höstskrud! Härliga och engagerade hundägare kom från när och fjärran för att träffa kullsyskon, mammor, mostrar och självklart även oss och varandra. Det var första gången vi slog ihop kullarna till en gemensam kennelträff även om de flesta av ekipagen vanligtvis ses på våra regelbundna träningar.

Musikalkullen 2019

Kluriga uppdrag och aktiviteter

Dagen började med aktiviteter i hagen, i mosskogen och ute på Scoutudden, med inslag av kluriga uppdrag inom apportering och räddning som skulle lösas genom samarbete. Alla fick priser för sina insatser och som minne av kennelträffen, även om lag 1, bestående av Malte, Nikki och Chester tog de högsta poängen och vann utmaningen!

Fotografering och grillning

Efter fotografering av kullarna tändes grillen och vi njöt av en god lunch i härlig höst sol. Jonas, som hade bakat kvällen innan, bjöd på saffranskaka garnerad med kaneltopping och apelsinskal till kaffet. Mumma!

Månkullen 2019

Avslutade med valpträff

Till grillningen anslöt delar av vår senaste kull, Månkullen som nu hunnit bli drygt 12 veckor gamla. Så otroligt trygga och oberörda valpar trots många andra hundar och människor överallt. I slutet av dagen fick de prova på att bära duva och kricka och de var väldigt framåt och spontana med vilt. Inkallningarna med pipa sitter redan nu, där har vår grund och förarnas fortsatta arbete verkligen gett resultat. Ska bli så kul att köra igång valpkursen om några veckor.

Vi är så glada att så många kom till kennelträffen och att den var så uppskattad. Det är alltid speciellt att återse dels de som vi inte träffar så ofta, men dels också få uppleva gruppdynamiken inom kullarna, och förare och hundar emellan.

Det är slående hur fantastiskt fina, glada och trevliga ägare vi valt ut och som dragits till vår uppfödning och filosofi. Vi är så tacksamma för att så många hundar från vår uppfödning hamnat i så fina hem!

Stort tack till alla som kom och vi ser fram emot nästa års kennelträff 2020.

T & J