UppfödningValpar

Andra dagens flyttlass gick mot Dalarö, Strömsholm och Stockholm!

Rivenfield Apollo

Rivenfield Apollo, som nu har döpts till Bob, har flyttat till Felix Östlund och Mikaela Rosén på Dalarö i Stockholms skärgård. Felix har ett stort jaktintresse och har sedan tidigare en jaktlabbe inom familjen. Målet med Bob är att träna för apportering och sjöfågeljakt. Vi är så glada för den här matchningen och känner oss trygga med att Bob kommer att få arbeta med apportering framöver, men i första hand glada för att han hamnat i en kärleksfull familj. Stort grattis till er alla tre! ❤️

Rivenfield Atlas

Rivenfield Atlas kommer att behålla sitt namn med med stavningen Atlaz. Han har flyttat till Niklas och Malin Rådberg i ”hästmeckat” Strömsholm, utanför Västerås. Husse som är både sport- och jaktintresserad kommer så småningom börja träna Atlaz i spår men är också nyfiken på att utforska apportering tillsammans med Atlaz med sikte på sjöfågeljakt. Matte vill också ha en träningskompis i Atlaz och det ekipaget kommer man nog kunna hitta på lokala Brukshundklubben. Vi är säkra på att Atlaz kommer till ett kärleksfullt hem med mycket arbetsglädje. Ett stort grattis till både Atlaz och familjen Rådberg! ❤️

Rivenfield Pandora

Rivenfield Pandora heter nu Eden och har flyttat till Natalia Chabiuk och Martin Berg i Kristineberg i Stockholm. Natalie har tidigare haft jaktlabbar som hon tränat lydnad, apportering och spår med och nu är planen att hon ska göra detsamma med Eden och hon sneglar dessutom på att starta på tävling och prov framöver. Vi är övertygade om att Eden kommer till ett hem fullt av arbetsglädje och kärlek och vi önskar Natalia, Martin och Eden ett stort grattis! ❤️

Slutligen, ett stort lycka till med tillökningarna, allesammans! Det är en stor dag för valparna och inte minst för er som fått en ny familjemedlem! Det tar nog ett tag innan man fattar att det händer, på riktigt! Och så är det även för oss som uppfödare. Det kan kännas overkligt och alltid lika fascinerande att dessa små liv utvecklats till att bli så pass trygga, glada, spontana och självständiga individer på så kort tid. Valpar med stora hjärtan och som vi är säkra på kommer att fortsätta sprida kärlek och glädje i era hem. Det är glädjande för oss att genom alla rapporter från er också se hur de klarade bilresorna hem så fint och att de så snabbt funnit sig till ro i sina nya hemmiljöer.

Det här gjorde vi bra, allihop! Tack för att ni finns!

T & J