UppfödningValpar

Första dagens flyttlass gick mot Märsta, Mora och Helsingfors!

Rivenfield Titania

Rivenfield Titania har flyttat till My och Pontus i Märsta. My och Pontus har som mål att så småningom träna tävlingslydnad på lokala Brukshundklubben medTitania, men även testa på andra tävlingsformer såsom Agility och NW. My sneglar dessutom på inriktning med hund inom det militära, exakt vad det blir får tiden utvisa. Vi är så glada för, och trygga med, den här matchningen och vet attTitania kommer till ett kärleksfullt hem. Stort grattis till er alla tre!

Rivenfield Armstrong

Rivenfield Armstrong heter nu Nox och har flyttat till Jennifer Lindström med man och dotter, i Mora. Jennifer och Nox siktar på både apportering inom jakt och prov men också att rocka loss inom främst rally- och tävlingslydnad på Brukshundklubben, där Jennifer redan är aktiv med sin 4-åriga whippet. I familjen finns också en finsk stövare som används i jakt. Vi är så glada och trygga med att att Nox kommer till en familj med så mycket kärlek och arbetsglädje och önskar er stort lycka till, alla sex!

Rivenfield Cordelia

Rivenfield Cordelia heter nu Nekku (uttalas necko), och har nu flyttat till Minna Löfman och Joonas utanför Helsingfors. Minna har arbetat med räddningshundar i 25 år både som förare, instruktör och utbildningsansvarig samt ordförande på finska Räddningshundförbundet. Efter familjens räddningshundar Rilla och Viti, är det nu dags för nästa generation att ta vid så planen för Nekku är till viss del utstakad. Vi är så glada för den här matchningen som innebär arbetsglädje och ett kärleksfullt hem i en fin kombination! Grattis till er allihop!

Slutligen, ett stort lycka till med tillökningarna, allesammans! Det är en stor dag för valparna och inte minst för er som fått en ny familjemedlem! Det tar nog ett tag innan man fattar att det händer, på riktigt! Och så är det även för oss som uppfödare. Det kan kännas overkligt och alltid lika fascinerande att dessa små liv utvecklats till att bli så pass trygga, glada, spontana och självständiga individer på så kort tid. Och det är härligt att få rapporter om att de klarade hemresorna så himla fint, sov tydligen hela vägen, även Cordelia som skulle hela vägen till Helsingfors! Och inte minst, på de bilder ni skickar ser vi också att de gjort sig hemmastadda i sina nya hem. Det här gjorde vi bra, allihop! Tack för att ni finns!

T & J