Valpar

Härlig 12-veckorsåterträff på FirstVet

Galet vad tiden går fort! Operakullen har redan hunnit bli 12 veckor gammal och i fredags var det så dags för första ”miniträffen” när åtta av kullens valpar gjorde gemensam sak av 12-veckorsvaccinationen. 🙂

Åh vad roligt att få återse de små krabaterna! Det som slår mig så här efter en månad är att kullen är väldigt jämn. Intelligenta, pigga, lekfulla, nyfikna och signalstarka. Utseendemässigt välproportionerade kroppar, fina huvuden, kraftiga tassar, benen börjar dra iväg på höjden och så förstås enorma öron – den åldern nu.

12-veckorsvaccin hos FirstVet

Vi var på FirstVets kontor på Östermalm där vi fick träffa veterinär Anja som gav alla valparna bättringssprutan DHPPi. Det gick supersmidigt, valparna var lätta att hantera och inte minst sköttes administration och betalning genom FirstVet appen. Ett stort tack till FirstVet för att vi fick komma på besök och totalt massakrera er arbetsro på kontoret. 🙂

Du som vill veta mer om FirstVet – kostnadsfria veterinärbesök online för dig med försäkring – kolla klippet nedan. 🙂

Operakullens valpträff