UppfödningValpar

Valpbesiktning avklarad och väskorna packade. Vi är redo!

I eftermiddags var vi hos veterinär Hubert Nowakowski på Kungsängens Veterinärklinik för valpbesiktning, vaccinering, chippning och avmaskning (för de som ska ha pass) av Månkullen. Samtliga gick igenom utan anmärkning. Jag hade med mig mjukost för chippningen vilket egentligen kändes helt onödigt eftersom ingen ens reagerade. 😄 Men Kavli räkost förhöjer upplevelsen ändå, förstås.

Mamma Mira har nyfiket följt och hjälpt till med att packa valparnas ”väskor” med startkit här under kvällen. Leksaker, dummy, retrieverkoppel och pipa från Dummies.se, termometer, filt och tävlingspärm från Agria, Vetbed, giveaways från VetZoo.se och en säck valpfoder från Magnusson.

Nu kan morgondagen komma! Valparna är så redo och vi har förberett allt inför ”den stora dagen” – som pågår i två dagar… ❤️

Ska bli så roligt att träffa alla härliga, blivande ägare, förare och deras respektive och familjer igen!