Uppfödning

Roskullen 3 veckor idag!

Rivenfield Roskullen, 3 veckor
Rivenfield Roskullen, 3 veckor

Massor har hänt sen förra veckan. Då var det ögonöppning, nu har valparna börjat se med sina små söta svarta ögon också. Nosarna och tassarna gick snabbt från rosa till svart och nu över helgen har det blivit extra tydligt att de reagerar alltmer på ljud, dofter och andra intryck i sin omgivning. Och för att inte tala om benen som bär dem lite kors och tvärs. Vem vet i vilken del av valplådan man hamnar till slut?

Rivenfield Amber

Mamma Tyra har verkligen gjort ett strålande jobb, hon har jobbat hårt med att ta hand om sina valpar. Aldrig har vi haft en så ren valplåda och valparna är så ompysslade, trygga och harmoniska. Nu när valparna har fullt upp med att socialisera med varandra har Tyra börjat lämna valplådan allt längre stunder. Men hon har örnkoll på vem som går in och ut ur valprummet.

Nu ser vi fram emot sista veckan i valplådan innan vi flyttar ut i hagen och snart är det även dags för de första besöken. Och så kommer ju personligheterna att börja växa fram, ska bli så spännande att upptäcka vad som nedärvts från pappa Marley och mamma Tyra!

Tiden går verkligen fort nu. ❤️