Uppfödning

Disneykullen 3 veckor

Idag fyller vi tre veckor och går in på den fjärde levnadsveckan! 🎈🎈🎈 Man får allt hålla i hatten för nu går det verkligen undan. Ögonen är helt öppna och valparna har börjat reagera på alla tänkbara ljud så hörseln är också igång. Socialiseringen i valplådan går in i en allt intensivare fas och vi har börjat se en glimt av personligheter och små unika uttryck.

För några dagar sen körde vi den obligatoriska avmaskningen av hela Disneykullen, med blandade reaktioner. 😄 Samtidigt klippte vi ner klorna som hade blivit lite långa. Det här är en kull med rejält drag i och ändå väldigt lätta att hantera.

Mamma Nikki mår toppen och har allt oftare börjat ge di stående så nu har valparna fått en ny utmaning, att komma på hur de ska använda bakbenen och varandra som stöd för att nå upp till spenarna. Det är en nyttig kamp som ger både motorik, balans och muskelstyrka en ordentlig utmaning. Idag på veckodagen passade vi även på att påbörja avvänjningen med rå nötfärs och äggula. Det skrovmålet gick ner med rekordfart – alla fullkomligt älskade att få smaka på något nytt. ❤️