Uppfödning

Roskullen halvvägs i blomningen!

Fyra veckor och de här söta små rosenknopparna har redan nått halvvägs till full blom! Tiden flyger fram och nu gäller det för oss att hänga med i svängarna. Under veckan som gått har vi plötsligt sju små hundar i valplådan. Härliga personligheter som än så länge är relativt lika varandra. Att testa vilka olika ljud de kan åstadkomma är det roligaste som finns just nu. Så fort de är vakna ska de testa sina röster, nafsa och slicka på brorsan eller försöka sig på en klumpig brottningsmatch med syrran. 😂 Som du förstår är roskullens socialisering i full utveckling.

Efter den allra första kloklippningen som gick superfint fick de stå ut med en kort liten plåtning. Tror det är första gången jag lyckats få sju valpar att titta in i mobilkameran utan problem. 😄 Sen blev det riklig belöning med nötfärs och äggula med mixat torrfoder. Härliga matvrak allihop! 😂

Kommande vecka bygger vi hage och det blir korta utomhuspass i trädgården med mamma och morbror, så nu hoppas vi på sol och vackert väder!

One thought on “Roskullen halvvägs i blomningen!

  • Heej min familj är intresserad i en valp ta gärna mitt telefon nummer 0739****** för mer information

Kommentarer inaktiverade.