Uppfödning

Glasskullen fyller 2 veckor

Mot slutet av påsken kom värmen äntligen till Lunda! Vindstilla, klarblå himmel och strålande sol. Med så vackert väder har Glasskullen och mamma Kira fått flytta ut till punschverandan tillfälligt under dagen. Idag fyller de 2 veckor och alla har börjat öppna ögonen sen ett par dagar tillbaka. Och det sedvanliga kravlandet har satt fart så pass att vi redan fått lägga på en pallkrage på valplådan. Från att ha varit knäpptyst i valprummet börjar vi nu höra en och annan valp testa sina ”röster”.

Kiwawa ❤️ Bravo ❤️ Calippo ❤️ Twinni ❤️ Solero

Och Kira är en riktigt duktig mamma som vill sköta det mesta själv. Än märks det knappt att vi har en valpkull på gården. Men det kommer det med. Annars rullar allt på som det brukar. Vi har några händelserika veckor framför oss och vi ser med spänning fram emot att se personligheterna växa fram så småningom.