UppfödningValpar

Månkullens första halvlek avklarad!

Idag fyller Månkullen fyra veckor! Tiden har gått så oförskämt fort att det är svårt att föreställa sig att det redan är en månad sen de föddes – och nu är vi plötsligt halvvägs till leverans!

Sen förra veckan har vi byggt om valprummet till hage och när det är fint väder vistas vi mycket utomhus där intrycken ständigt avlöser varandra. Vad kan vara skönare än en tupplur i gräset under bar himmel? Nyfikenheten och upptäckarglädjen är stor och världen blir allt större för varje dag.

Nu har vi träffat och börjat umgås med alla hundarna i flocken. Grandisarna och farbror Fiyero är kanske mest intressanta just nu. Vi har även träffat nyfikna grannar och några nära vänner. Nu laddar vi inför den första besökshelgen då vi kommer att få träffa många nya människor.