Evenemang

God Jul & Gott Nytt År!

Vi börjar närma oss slutet av ett händelserikt år och varvar ner med mys i släktens och goda vänners lag. Det faller sig naturligt att mellan glögg, julskinka och sill reflektera över året som gått. Knyta ihop säcken.

Två härliga kullar med allt som allt 14 valpar fick se dagens ljus under året. Alla kom ut, alla överlevde och är friska och krya. Nikki (och Sky) nedkom med Musikalkullen i januari och Mira (och Jolly) med Månkullen i juli. Två superfina kombinationer som jag är väldigt nöjd med, såväl arbetsmässigt och mentalt som socialt. Och vilka underbart duktiga mammor or nannies vi haft, en förutsättning för alltihop. Det ska bli så spännande att följa valparnas utveckling vidare under nästa år.

En av valparna i Musikalkullen har redan vid 10 månaders ålder tagit LD Startklass och två av syskonen debuterar i lydnaden i början av 2020. Vidare har några hundar i Operakullen startat i lydnad och rallylydnad med meritering och titlar, samtidigt som en av dem även påbörjat utbildningen till räddningshund hos SBK. Valparna i Månkullen har gått valpkurs med guldstjärna i kanten och en av dem går i mammas fotspår och har redan påbörjat träningen till räddningshund i Finland. Det är så kul att de här hundarnas arbetsglädje kommer till användning och jag vill rikta ett stort tack till alla fina hundägare och -förare för ert fina engagemang!

Nu laddar vi om under helgerna och kommer ut laddade för ett nytt år på andra sidan! Önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

T & J