Evenemang

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Rivenfield

Jag tycker verkligen om alla årstider. Fast under vinterhalvåret är det förstås rätt tufft att hålla energin i topp. Dagarna är korta, mörkret dominerar och har vi inte vädrets makter med oss kan det gå veckor utan att vi får uppleva solens strålar. Just därför är jul- och nyårshelgerna så viktiga för mig. De lyser upp i mörkret när vi behöver det som mest. Vi pysslar, stökar, umgås och njuter av god mat, stämningsfull musik och sprakande brasor i kaminen. Här hemma skämmer vi bort våra fyrbenta familjemedlemmar med extra mycket gos, gott och långa promenader och aktiviteter.

Isas första jul

Isa, hon får uppleva sin allra första julafton – hon kommer bli tokig i alla julklappar. Ja, för trots att vi varje år sagt ”inga julklappar i år” så vet jag hur det blir i slutänden. Alla drar fram en liten oskyldig klapp ur rockärmen. ?Och den här julen blir vi dessutom ett ganska stort sällskap på julafton… ?

Nikki och musikalkullen

Men i år blir julmyset förstärkt också av att dräktiga Nikki bor hos oss. Vi fortsätter att varva ner allt mer inför musikalkullens nedkomst, ett liv som ska präglas av lugn och ro. I mellandagarna börjar vi ställa i ordning valprummet och om ett tag är det full aktivitet i valplådan igen. Nikki, ja hon njuter i bästa feel-good-mode, rultar runt på promenaderna och myser i soffan med magen i vädret. En härlig tid att koppla av, koppla ner, och bara njuta.

Från oss alla, till er alla våra vänner,
En riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!