Tillkännagivande

Så gick det på ultraljudsundersökningen med Nikki

Glada nyheter! ?

Nikkis begynnande lugn och sorgmod redan dagarna efter parningen, tillsammans med andra tydliga tecken de senaste veckorna, hade redan gjort oss säkra. Men nu är det bekräftat även med ultraljud hos veterinär – Nikki är dräktig!

Det känns tryggt att veta att fosterblåsorna finns där, att de växt fast i livmoderväggen och att de är några stycken. Även om ultraljud inte är nåt säkert sätt att räkna foster är det ändå kul att bara få en fingervisning. De hade fin och ljudlig puls – ångade på som små lokomotiv allihop – och de verkar må bra. ?

Nikki själv mår utmärkt. Det är fortfarande full rulle på långpromenaderna och hon leker fortfarande livfullt med främst Isa och Leia. Något mer betänksam och förnuftig nu kanske. Men än dröjer det nån vecka eller två innan vi börjar se lite mage. Spännande tider!

Nu får dräktigheten ha sin gång och vi håller förstås tummarna för att allt fortsätter lika bra.

 

Intresserad?

Om du inte har anmält ditt intresse är det hög tid att göra det. Läs på om vad det innebär att skaffa valp från oss och fyll sedan i formuläret för intresseanmälan.

Läs mer om Nikki & Sky   Se kullens stamtavla