ParningTillkännagivande

Love is in the air

Vi är precis hemkomna från den andra av två parningsresor till Fredensborg i Danmark där Nikki har varit på två lyckade dejter med Banjo. Cawood Chanti, som han heter i stamtavlan, är son till Sky som är pappa till Nikkis förra kull, Musikalkullen.

Dejten gick som väntat. Bägge dagarna hann vi knappt börja dricka kaffet som Banjos ägare Hanne Bondo Larsen bjöd på, innan parningarna var fullbordade. Även om vi har med okomplicerade och rutinerade hundar att göra är det alltid lite spänt inför ett möte, om de ska fatta tycke för varandra. Härligt då att se att det verkligen slog gnistor om dem! När Nikki är i höglöp är hon inte svår, och Banjo visste precis vad han skulle göra. Love is in the air! 😀

Stort tack till Hanne för förtroende att få använd Banjo! Nu håller vi tummarna för att ultraljudet visar positivt resultat om fyra veckor.

❤️

Nikki & Banjo