Parning

Sky ❤️ Nikki = sant

Dejt med utsikt: Sky & Nikki fattade snabbt tycke för varandra. ?

De senaste dagarna har vi spenderat i underbart vackra Bergen i Norge. Här har Nikki dejtat Sky några gånger, och allt har gått enligt plan. Båda har varit förtjusta i varandra från första ögonblicket och det har varit ren underhållning att följa deras spänstiga lek och ihärdiga inviter. ?

Nikki har hoppat runt som en studsboll och varit väldigt inställsam mot Sky, som i sin tur uppvaktat och varit en fantastisk gentleman. Trots att det är Nikkis första gång har hon varit med på noterna hela vägen. Är glad att det blev en sån perfekt matchning i personkemi.

Mellan dejterna har vi vilat ut på superfina Hotel Edvard Grieg och njutit en smula av vackra staden Bergen. Vi har också bilat och vandrat runt i de fantastiska omgivningarna. Och visst är väl gräset alltid lite grönare på andra sidan? Norge är så oerhört vackert så jag kunde inte låta bli att stanna till några gånger och njuta av de dramatiska bergen och befriande vidderna. Isa och Nikki tycktes hålla med.

Nu återstår bara den 100 mil långa vägen hem. Och att vänta på resultatet från ultraljudet om några veckor. Men jag tycker mig redan se tecken på att nåt är på gång. Lugnet som hon utstrålar… det blir nog bra det här!