Tillkännagivande

Grand danois-valpar väntas i månadsskiftet juli/augusti

Idag var vi iväg till Hubert igen för ett andra ultraljud. Sist kunde vi konstatera att Leia definitivt var dräktig men att vi skulle komma tillbaka för att mer precist få en uppfattning om antal fosterblåsor. Det var några stycken där inne och vi kunde tydligt höra och se hjärtslagen på skärmen. Att döma av hjärtfrekvensen verkar det bli mest tikar, men det lär visa sig så småningom.

Leia mår bra och verkar ta sin dräktighet på allvar. 😄 Inte hade vi väl trott att hon skulle bli så lugn och harmonisk, vår lilla vildvittra! Eftersom vi kommit halvvägs in i dräktigheten kommer vi att gå över till valpfoder nu i veckan. Och apropå foder så äter hon fortfarande med god aptit trots att det är vanligt med illamående och matvägran i femte veckan. Vi tycker oss ana en viss förstoring av juver och buk… Spännande tider!

Tror du att grand danois kan vara nåt för dig? Då har du mer info via dessa länkar: