Hundar

Vår Urmoder har gått ur tiden!

Stella, Grandelux Dancing Queen blev 11,5 år

Imorse var det slutligen dags att låta vår underbara Stella lämna sin kropp och jordelivet för att sälla sig till våra andra änglar. Klar i knoppen in i det sista, men tyvärr inte kroppen. Vi vill med stor tacksamhet säga TACK till dig Stella, för att du levde ditt liv med oss. Du kom in i våra liv för 11,5 år sedan som en liten blå karamell, blev en vacker virvelvind som med din skönhet och härliga personlighet tog alla med storm. Det har varit händelserika år och vi gläds av minnena från våra fina äventyr tillsammans. Under resans gång mognade du till den matriark du slutligen blev, den som med fast hand lett vår flock och fostrat oräkneliga valpar. 

Grandelux Dancing Queen
* 2010-04-30
2021-10-11

Tack du bästa, finaste och vackraste Stella för allt du gett oss. Vi är dig evigt tacksam.

Thomas & Jonas

3 thoughts on “Vår Urmoder har gått ur tiden!

  • Älskade Stella ❤️ hälsa Ossy och Mio från mig ❤️

  • Så sorgligt, tråkigt men oundvikligt är det varje gång vi måste ta avsked av en vän som gav så mycket. Vi hade tur att få träffa Stella för ett par månader sedan och det var en överväldigande upplevelse att sittande i stolen få titta rakt in i hennes ögon som utstrålade lugn och värdighet. Det var ett ögonblick som inte kommer att glömmas bort.
    Hans Tanghöj

Kommentarer inaktiverade.