Tävling & prov

Grattis till tre kvalificerande resultat, två 1:a priser och ett championat!

Stort grattis säger vi till Kira, Aida och Tyra som tillsammans uppnått tre kvalificerande resultat, två 1:a priser och ett championat!

Kira och matte Julia startade sitt första WT NKL i Västerås för ett par veckor sen. Där tog de 1:a pris genom att uppnå hela 80 poäng. uppflytt till ÖKL och en hedrande 16:e plats av 60 startande ekipage! Syster Tyra har fortsatt på rallylydnadsvägen med matte Lena där de förrförra helgen tog 75 uppflyttspoäng i fortsättningsklass i Södertälje! Sist men inte minst tog Aida och husse Hans sitt tredje 1:a pris i viltspår ÖKL nu i helgen. Aida som till vardags arbetar som licensierad pedagoghund kan därmed numera titulera sig Svensk Viltspårchampion – SE VCH!

Stort grattis till både duktiga hundar och duktiga förare!

❤️