Uppfödning

Shakespearekullen två veckor gammal

Nu har Shakespearekullen hunnit bli två veckor gammal och det känns overkligt att tiden har gått så fort. Alla valpar mår fint. Oftast är de mätta och belåtna, lugna och harmoniska. De har öppnat ögonen och börjat upptäcka sina syskon genom att försöka nafsa på varandra. Tidigt utvecklade nosar har de allihop, sticker ofta nosarna i luften och känner direkt om någon är i valprummet.

De första stapplande stegen är också tagna och det har börjat bli ordentlig fart på dem. Mamma Nova har massor av mjölk och föredrar numera att ge di sittande. De två största hanarna har precis passerat 1,5 kg och deras syskon ligger inte långt efter. Imorgon kör vi kullens första avmaskning och i slutet på veckan börjar vi fasa in fast föda.  

Rivenfield på Instagram
Rivenfield på Facebook