Evenemang

Rivenfield Kennelträff 2022

Stort tack till alla som kom på vår kennelträff på Lunda den 1 oktober. Det blev en härlig uppslutning med runt 25 pers och valpar och unghundar från de senaste fyra kullarna. Några valpköpare hade vi inte sett sen leveransen på grund av distans medans andra varit frekventa besökare hos oss här på Lunda genom våra kurser och träffar. Lika trevligt för oss att få träffa alla – och inte minst att de fick träffa varandra. Eftersom alla hundar är vaccinerade var det möjligt även för 10-veckorsvalparna från Disneykullen att närvara vilket blev till nyttig miljöträning.

Efter korvgrillning till lunch var det dags för aktiviteter och lite kul tävling med inslag av räddning, miljö och apportering samt påfyllning av nya kunskaper. Efter Jonas vida omtalade bakverk till eftermiddagsfikat blev det lite prisutdelning med välfyllda goodiebags från Alggutten till alla.

Stort tack till alla som kom och speciellt Ulrika, Peter, Eva och Mats för all hjälp med förberedelserna.

❤️ T & J