Evenemang

God Jul och Gott Nytt 2021

Det är ingen överdrift att påstå att det år vi snart lägger bakom oss går till historien som ett av de mest prövande i modern tid. Därför förtjänar vi extra mycket att få njuta av julen tillsammans med nära och kära just i år. Håll i, håll ut, håll avstånd men framför allt ta hand om er och varandra – och era hundar.

Jag vill ta tillfället i akt att påminna om att det är viktigt att vi håller hundträning och -aktiviteter igång så att våra hundar ska ha det bra under pandemin. Visst, alla utbildningar, kurser, prov och tävlingar inom SKK är stoppade, men det går att vara ute. Det går alldeles utmärkt att träna och leva ett aktivt liv med sin hund utan att behöva ta onödiga risker. Våra hundar mår bra av det och vi mår bra av det. Många hundverksamheter har dessutom säkerhetsrutiner för covid-19 på plats och jag tycker att det är viktigt att vi stöttar dem i dessa tider.

Med det sagt vill jag önska er en god jul och förhoppningsvis ett bättre 2021. Vi går mot ljusare tider! 😀