Beskrivning och test

SSRK Östra i samarbete med Kennel Rivenfield bjuder in till FB-R

Funktionsbeskrivning Retriever (FB-R) 

🇸🇪 Söndag 6 juni 2021 i Vaxholm, Bogesund 🇸🇪

FB-R – en ordinarie SSRK verksamhet som stambokförs på SKK Hunddata/Avelsdata

Rivenfield Elektra

Varför FB-R?

Retrieverns ursprungliga egenskaper har gjort att de tillhör de mest populära raserna i vårt land.  Den är både en härlig familjemedlem och med sina ursprungliga jaktliga egenskaper har den också en stor arbetskapacitet. Egenskaper som är viktiga att bevara för framtiden. Som retrieverägare får du en beskrivning av dessa specifika egenskaper utan att din hund behöver vara jakttränad. Egenskaperna belyses i elva olika moment såsom apporteringslust, uthållighet, problemlösning, vilthantering m.fl.

Vem kan delta?

Du som ägare eller förare ska vara medlem i SSRK eller i en SSRK-ansluten rasklubb. Det fordras inga förberedelser och det finns inga större krav på att din hund ska vara lydig. Du som hundägare behöver inte ha några förkunskaper och du får hjälp och instruktioner av en testledare om hur du ska gå till väga vid varje moment. Mer och utförlig information, jämte reportage, finns att läsa på SSRK:s webbplats, www.ssrk.se  

Beskrivare: Gunilla Lefwerth

Kennelns avkommor har företräde men det finns absolut plats för övriga retriever som också är varmt välkomna att anmäla!  Max 10 hundar. Hund ska ha uppnått 12 månaders ålder. Det finns ingen övre åldersgräns. Den ska vara ID-märkt och vaccinerad.

Anmälan

Anmälan görs via formuläret på SSRK Östra

Avgift

390 kronor sätts in på SSRK/Ö 5222-0944 eller via Swish 1233999133, när du fått bekräftat att din anmälan är mottagen, och att du har fått en plats. Ange FB-R samt regnr i betalningen. Anmälan och betalning senast den 28 maj, anmälan är komplett när betalning har inkommit.

Sista anmälnings- och betaldag

28 maj

Upplysningar

PM och deltagarlista kommer att skickas ut via mail, där vi även informerar om hur vi genomför beskrivningen på smittsäkert sätt.

Vid frågor kontakta:
Gunilla Lefwerth
gunilla.lefwerth@gmail.com
Mobil: 070-687 76 49