Beskrivning och test

Eden gjorde ett superfint BPH på Hundudden!

Vi lyckades få en reservplats på annars så fullbokade mentalbeskrivningen BPH på Hundudden för härliga Eden. Och vilken härlig beskrivning det blev! Strålande vackert väder och lika smidigt flöde och trevlig stämning som vanligt på Hundudden. Eden, förd av matte Natalia Chabiuk, gjorde ett superfint BPH som framförallt visade en NYFIKEN, men också stabil, glad, lekfull och trygg tik.

Det som överraskade mest var kanske hennes rekordsnabba återhämtningar efter både den visuella såväl som den auditiva överraskningen. En halv sekund efter reaktionen skulle hon snabbt fram och undersöka! 😁 Den skumma blå gubben med stora hatten däremot var inte populär, där satte Eden en gräns, men i övrigt inga reaktioner på vare sig underlag eller skott! Jag är också väldigt nöjd med att hon tycker främmande personer är trevliga men är inte ”överdrivet social” som jag tycker kan vara ganska vanligt.

Så roligt med trevliga hundar! ❤️ Bra linjer, fin uppfostran!