Beskrivning och test

En trygg och nyfiken Nikki har genomfört BPH

Nyss hemkomna efter en härlig förmiddag på Hundudden där Nikki precis har genomfört BPH med husse Richard. Vi är så otroligt nöjda med beskrivningen, för en coolare tjej får man nog leta efter. Glad, sprallig och nyfiken men ganska oberörd av de moment som brukar vara som mest spännande. Överraskande ”gubben”, skramlande stenarna och den närmande personen var inget som skrämde Nikki. Det var faktiskt intressantare med den snygga labbekillen som på fältet bredvid (vi tror hon ska börja löpa snart). 😂

Nyfiken och trygg

Sammanfattningsvis ligger Nikki över rasens medelvärde när det gäller olika former av intresse och nyfikenhet samt matintresse(!) medan hon visar enorm styrka i trygghet och stabilitet i moment som beskriver olika former av oro, flykt och osäkerhet. Där ligger hon i princip på noll hela vägen vilket är betydligt lägre än rasens genomsnitt. Med andra ord en mycket trygg och stabil tik som jag är övertygad om kommer att bli en superbra mamma eftersom hon besitter alla de mentala egenskaper som jag värderar högt i min avel.