Räddningshund

Redo för dig 365 dagar om året

Foto: Jennie Nygren Strandberg

På hundförarutbildningen i somras fyllde Mira 5 år så vad passar bättre än att husse får fylla år under den avslutande grundutbildningen? Och dessutom få bli bjuden på skönsång från alla kurskamrater – vilka oanade talanger! ❤️ Fyra lärorika dagar i inspirerande miljö med många duktiga och intressanta kollegor. Egentligen var det inte tänkt att det skulle bli någon hundträning alls. Men till Miras stora glädje fick vi ändå inslag av rappellering från trevåningshus med pågående brandövning i området. Samarbetsövning och firning upp för brant rör blev det också, samt koppelsök längs med järnvägsspår och runt tågvagnar.

Att få följa en övning och se sin egen del i helheten gav nya insikter och skapade nya horisonter. 💪🏽 Nu är vi äntligen redo för dig 365 dagar om året!