Uppfödning

Parningsresa till Nederländerna

Igår gjorde vi ett andra progesterontest på Chilli. Det visade att progesteronet var på väg upp och började närma sig ägglossningsnivåer. Så jag packade bilen i morse och så drog vi – jag, Chilli och lillasyster Mira – ner till Göteborg. 🙂 Som ni kanske minns har vi ju en planerad date med härliga Roswin Lowly Rigoletto och nu är det alltså dags.

Resan ner gick smidigt. Det var några år sen jag pendlade den här streckan regelbundet. Pauserna måste göras oftare numera så att jag inte växer fast i förarstolen… LOL  Vi hittade iaf några smultronställen för bensträckare, fika och promenader. Annars var både Chilli och Mira rätt bra på att snarka sig igenom resan. 🙂

Nu är vi iaf ombord på Stena Germanica som ska ta oss ner till Kiel under natten. Det känns förstås lite ovant för tjejerna som undrar varför de ska utföra sina behov i en ”rastningsruta” uppe på däck 8. Och varför vi prompt måste trängas i en (i och för sig ovanligt rymlig) 5-mannahytt. Men trots detta, väldigt coola och nyfikna tjejer som verkar tycka det här är väldigt skoj.

Imorgon bitti rullar vi i land i Tyskland och bilar via Hamburg och Bremen och vidare ner till Holland. 😀

Framme i Nederländerna och dags för första träffen

 

Läs mer om den planerade kullen