Meddelande

Ett skepp kommer lastat

Skåne, Scania

I höst lämnar vi vårt älskade Täby för sydligare breddgrader, nästan så långt söderut man kan komma i vårt land. Det är Skånes Söderslätt som fått oss att sadla om och prova på gårdslivet strax utanför Anderslöv. Efter att ha vuxit ur vårt nuvarande egenritade hus kände vi att det var dags att prova något helt annat. Och efter många år i både Köpenhamn och Malmö känns det lite som att komma hem igen för Thomas.

Givetvis flyttar hunderiet med oss och därför vill vi informera alla besökare att Rivenfield från och med i höst kommer att ha Skåne som bas. Vi kommer dock fortsätta ha uppdrag och projekt i huvudstaden och därför behåller vi Sjöhagen i norrort. Ser fram emot att träffa er där när vi är uppe. 😉

Leveransen av Jazzkullen kommer att ske från Täby i slutet av september och Shakespearekullen från Anderslöv i november.

Varmt välkomna till oss på Söderslätt när tillfälle ges.

T & J
Kennel Rivenfield