Valpar

Äntligen plusgrader! Nu drar vi ut!

Denna vecka har varit helt fantastisk för våra fem veckor gamla valpar, Pommery och Collet. Det blev faktiskt över noll grader för första gången på två veckor! Så vi tog naturligtvis tillfället i akt och gav oss ut för att leka i snön. Det fanns fortfarande tillräckligt med snö för de små att ha jättekul i. Mamma Kira har varit en riktig snöentusiast och visat dem hur roligt man kan ha. De har hoppat, sprungit och nosat runt i snön, vilket är extra kul med tanke på att vi sällan får någon snö här i Skåne. Det är som om de har upptäckt en helt ny värld av frusna äventyr.

I trädgården har valparna fått komma i kontakt med nya dofter och intryck. Deras nyfikenhet och mod är verkligen imponerande. Så pass att vi fått hålla igen lite med att introducera dem för nya saker genom att spara lite upptäckter för kommande veckor. Det här är nämligen valpar som snabbt vill ha mer.

Varje dag hittar vi på något nytt att upptäcka tillsammans, och det är jättekul att följa deras framsteg och äventyr.