Omplacering

Oväntat stort intresse för våra omplacerade tikar

I år har vi upplevt något så sällsynt som två omplaceringar av två tikar från vår egen uppfödning, som då hade nått åldern 14 och 12 månader. Vi köpte tillbaka dem och när vi annonserade dem på Köpahund.se och vår hemsida, blev vi överraskade av det enorma visade intresset.

Tikarnas attraktivitet berodde delvis på att det inte fanns några problematiska orsaker bakom omplaceringen. Spekulanterna hade ändamål som narkotikahund och EDD-hund men även mer traditionella användningsområden föreslogs. Slutligen fann Rivenfield Belle (Bella) ett nytt hem i Växjö och Rivenfield Kiwawa (Mini) i Linköping. Där kommer de båda att få möjligheter att apportera i jakt och tävling samt engagemang i diverse hundsporter.

Vi vill uttrycka vår tacksamhet för det exceptionella intresset. Det var överväldigande att se sådan efterfrågan på hundar som har passerat valpstadiet, särskilt från de som är intresserade av träning och hundsport. Detta stora utbud av spekulanter gjorde det möjligt för oss att noggrant välja de bästa hemmen för Bella och Mini.

Ett hjärtligt tack till alla som visade intresse och givetvis stort lycka till, Jessica & Mini, Linda & Bella! ❤️